Welkom bij AlbertsWeb

Eén van mijn hobby's is Domotica (huisautomatisering) en het maken en onderhouden van websites. Dat doe ik voor een aantal Scouting verenigingen, vrienden en een groep enthousiaste cavia liefhebbers.

Op deze website vind je meer informatie over mijn Domotica (huis) installatie en over de websites die ik heb opgezet, waarmee ik die websites heb gemaakt en informatie over mijn andere hobby’s zoals Scouting en Eerste Hulp (EHBO). Neem gerust contact met mij op als ik kan helpen om een website op te zetten of te onderhouden. Ik kan ook voor de hosting en een domeinnaam zorgen.

  

datacenter

 

Domotica, ook wel huisautomatisering genoemd, zorgt ervoor dat verlichting, verwarming, koeling, toegangscontrole, beveiliging en eventueel huishoudelijke apparaten met een centraal elektronisch systeem bediend kunnen worden. De bediening kan lokaal en op afstand plaatsvinden, hiermee kan...
Voor het maken van websites gebruik ik een aantal standaard Open Source platformen die ook wel CMS systemen worden genoemd. Zelf een website maken is natuurlijk heel uitdagend maar is veel werk en om het ook veilig te houden voor hackers is een hele klus. Het voordeel van de gebruikte Open Source...

Hosting en Beheer

AlbertsWeb verzorgd voor een aantal websites de hosting en het beheer. Voor het maken van de websites wordt gebruik gemaakt van standaard Open Source Platformen zoals Joomla.